Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Χάσανε τ' αυγά και τα...γεννητικά τους όργανα!!

Μην το πεις ούτε του παπά!!


Νιγηρία, 7-3-2006, τρεις νεαροί από το Πατάνι της Πολιτείας Δέλτα, έχασαν τα γεννητικά τους όργανα κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες!!


Η τοπική εφημερίδα "Daily Independent" έγραψε ότι το περιστατικό συνέβη σε ένα ρεστοράν όπου έτρωγαν οι Ουφόμα Τζούλιους 24 ετών, Στάνλι Τζερεμάϊα 23 ετών και Ίνοσεντ Εμπιόμα 15 ετών.


Σύμφωνα με τον Ουφόμα, που μίλησε στην εφημερίδα από το Γενικό Νοσοκομείο του Πατάνι, βρίσκονταν όλοι στο ρεστοράν ενός ξενοδοχείου όταν ήρθε ένας μυστηριώδης άντρας.


Εκείνος, αφού έφαγε, ζήτησε να πληρώσει.
Ο σερβιτόρος μόλις πήρε το χαρτονόμισμα από τον υποτιθέμενο μάγο, ένιωσε ένα ρίγος και ταυτόχρονα ένιωσε πως εξαφανίστηκαν τα γεννητικά του όργανα!!


Τρομαγμένος άγγιξε τον Ουφόμα που ένιωσε κι αυτός το ίδιο πράγμα και αυτός, με τη σειρά του, άγγιξε το τρίτο θύμα που έπαθε επίσης το ίδιο!!


Άρχισαν όλοι να φωνάζουν, μαζεύτηκε κόσμος και τελικά ο ύποπτος Ομπίνα Ελόκε, 24 ετών, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.


Την ίδια μέρα, άλλος ένας ύποπτος για μαγεία συνελήφθη από μερικούς νεαρούς και οδηγήθηκε στην αστυνομία. Η Daily Independent εξακρίβωσε ότι ήταν κάποιος Φράντεϊ Οβομογιόχου, που υποτίθεται ότι επιτέθηκε σε κάποιες αγρότισσες που έβαλαν τις φωνές!


Η διεύθυνση της αστυνομίας επιβεβαίωσε και τις δύο αναφορές και είπε ότι οι ύποπτοι ήταν υπό κράτηση και οι υποθέσεις ερευνώνται.


Αργότερα μίλησαν και κάποιοι γιατροί οι οποίοι αναφέρθηκαν σε "περίεργη ψυχολογική διαταραχή που είναι γνωστή ως σύνδρομο ανάκλησης των γεννητικών οργάνων".


Ιστορία που μας θυμίζει...Merlin!!
Ότι κι αν ήταν πάντως -αλήθεια ή ψέμα, μαύρη μαγεία ή ψυχολογική διαταραχή- μακρυά από μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: