Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν από σήμερα το ΑΙΟΝ !

Απολύτως δωρεάν είναι πλεόν το παιχνίδι ΑΙΟΝ της NCSoft, που ως τώρα απαιτούσε μηνιαία συνδρομή. Μέσα από τη σελίδα της εταιρίας ΕΔΩ μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι δωρεάν στον υπολογιστή σας και να εξερευνήσετε μαζί με αμέτρητους άλλους παίκτες έναν τεράστιο κόσμο φαντασίας, δοσμένο μέσα από εκπληκτικά γραφικά.

Η NCSoft, γνωστή προτίστως για ένα άλλο, πολύ προσφιλές στο ελληνικό κοινό παιχνίδι της, το Lineage II, αλλάζει πλέον συστηματικά την πολιτική κοστολόγησής της. Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων, μικρότερων κατασκευαστών, καταργεί τις μηνιαίες συνδρομές στα παιχνίδια της και αντ' αυτού εγκαθιστά σύστημα μικροπληρωμών - κάτι σαν κατάστημα όπου πουλά εικονικά αντικείμενα ή υπηρεσίες στους παίκτες του παιχνιδιού.

Αδυνατώντας να ανταγωνιστεί τον κολοσσό του είδους των παιχνιδιών MMORPG, το World of Warcraft της Blizzard, η NCSoft ανοίγει τους server της στο ευρύ κοινό και μάλιστα αυξάνει την κερδοφορία της!

Μπορεί να έχασε τα σταθερά της έσοδα από τις συνδρομές, αλλά η δωρεάν διάθεση του παιχνιδιού έχει πολλαπλασιάσει τους παίκτες. Όπως φαίνεται, τα έσοδα από τα μικροποσά που προτίθενται να πληρώσουν οι παίκτες αθροιστικά ξεπερνούν αυτά του μοντέλου μηνιαίας συνδρομής!

Τονίζεται ότι ενώ υπάρχει η δυνατότητα ο παίκτης να αγοράσει κάποια αντικείμενα για να γίνει η... "ζωή" του ευκολότερη, αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτικό. Μπορεί λοιπόν ο καθένας να απολαύσει το παιχνίδι απολύτως δωρεάν!




Δεν υπάρχουν σχόλια: